Magazín LEEMONADA

CO TAKHLE DÁT SI HALUŠKU?

CO TAKHLE DÁT SI HALUŠKU?

Se zelím, s brynzou, se škvarkama nebo se vším?

Nejen pro milovníky slovenské kuchyně jsme v letošním roce připravili novou specialitu s pořádným kusem designu. Nechali jsme ji dostatečně uzrát, propekli
ji na medium rare a nyní vám ji servírujeme na nejvyšší gastronomické úrovni.

Dámy a pánové zrodil se nový Leemoňák – Jakub Haluška. A tak jsme šesti lahvemi sektu přivítali do týmu našeho nového kolegu, který se u nás posadil
na další židli webového designu. Račte si objednat z jeho menu na zadní straně tohoto stylového magazínu.

další články z rubriky Stalo se:

LEEMON DĚLAL PARÁDU

Otevření nového frýdecko-místeckého nákupního centra PARÁDA SHOPPING se na konci listopadu ujal tým společnosti Leemon.